Rozbiór mięsa


Nasi doświadczeni pracownicy oraz wdrożony i ściśle przestrzegany w procesie produkcyjnym system HACAP jest gwaranc

Czytaj więcej

Trybowanie mięsa


Dzięki wykwalifikowanemu personelowi usuwamy z mięsa wszystkie niepożądane części tj.: kości, skóry, nadmiar tłuszc

Czytaj więcej

Transport mięsa


Aby wszystkie zamówienia docierały zawsze na czas oferujemy własny specjalistyczny transport chłodniczy. Tylko dzię

Czytaj więcej



Nasze elementy drobiowe wykrawane są wyłącznie ręcznie z zachowaniem anatomii. Każdy z członków naszej załogi stara się zawsze potwierdzać renomę naszego zakładu. Wszyscy nasi pracownicy regularnie przechodzą szkolenia tak aby podnosić swoje kwalifikacje. Dzięki temu pracują dobrze wyszkolone i wysoce umotywowane zespoły. Każdy z pracowników czuje się odpowiedzialny za bezpieczną żywność. Higiena wytwarzania żywności jest obecnie najważniejszym elementem produkcji, gwarantującym jej bezpieczeństwo, eliminującym występowanie skutków zagrożeń zdrowotnych, wynikających z zanieczyszczeń.